• March 31, 2018

Grace – Charles Spurgeon

Grace – Charles Spurgeon

Grace – Charles Spurgeon 208 243 .

Remember that the Lord Jesus came to take away sin in three ways; He came to remove the penalty of sin, the power of sin, and, at last, the presence of sin.

2 comments
 • Life Ministries April 1, 2018 at 9:32 pm

  AMEN!
  Klart jag ska!
  ” Pia bli botad, befriad och helad just nu i Jesu namn!”

 • Anonymous April 1, 2018 at 8:11 am

  Kan någon be för min ofrälsta mamma som är extremt sjuk i cancer, undernäring osv. Bara 63 år gammal. Jesus, kom till Pia! Tala till henne med din röst, med din kärlek, med ditt liv. Herre vi ropar till dig för hennes själs frälsning, för hennes lilla sargade kropp. Fader Gud, du lät Jesus dö i vårat ställe, Du bröt därmed dödens makt, sjukdomens makt, syndens makt på korset. Din underbara, smarta frälsningsplan! Tack Jesus att du dog för Pia, att du har förlåtit henne och tagit hennes svagheter på Dig. Att idag för 2018 år sen så uppstod DU och vann en fullkomlig seger över cancer, död, svaghet, synd. Du ÄR Herre. Du är lejonet av Judah. Den förste och den siste. DU har sista ordet. Amen!

  Hämta Outlook för iOS ________________________________

Leave a Reply

%d