2 thoughts on “Grace – Charles Spurgeon

  1. Anonymous says:

    Kan någon be för min ofrälsta mamma som är extremt sjuk i cancer, undernäring osv. Bara 63 år gammal. Jesus, kom till Pia! Tala till henne med din röst, med din kärlek, med ditt liv. Herre vi ropar till dig för hennes själs frälsning, för hennes lilla sargade kropp. Fader Gud, du lät Jesus dö i vårat ställe, Du bröt därmed dödens makt, sjukdomens makt, syndens makt på korset. Din underbara, smarta frälsningsplan! Tack Jesus att du dog för Pia, att du har förlåtit henne och tagit hennes svagheter på Dig. Att idag för 2018 år sen så uppstod DU och vann en fullkomlig seger över cancer, död, svaghet, synd. Du ÄR Herre. Du är lejonet av Judah. Den förste och den siste. DU har sista ordet. Amen!

    Hämta Outlook för iOS ________________________________

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s